Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans Game Consoles kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans Game Consoles producten kopen kunt.

Filter Game Consoles op subcategorie:

1-99 van 1119 resultaten

Top producten: Game Consoles

De top producten zijn:

Tweedekans HyperX Cloud III Wireless Gaming Headset - Zwart/Rood(PC, PS5, PS4)

Met de zwart rode HyperX Cloud III Wireless speel je draadloos op je PlayStation of je pc. De HyperX Cloud III Wireless heeft True Surround Sound, waardoor je helemaal opgaat in je favoriete games. De oorkussens van de Cloud III zijn gevuld met memory foam. Hierdoor vormen de oorkussens zich helemaal naar jouw hoofd. Dankzij de microfoon met ruisonderdrukking ben je altijd goed verstaanbaar voor je teamgenoten. Bovendien koppel je de microfoon gemakkelijk los. Zo gebruik je de headset ook als je in de trein zit.

Bekijk product Tweedekans HyperX Cloud III Wireless Gaming Headset - Zwart/Rood(PC, PS5, PS4)

Tweedekans Nacon Revolution 5 Pro Controller PS5 Zwart

Breng je game ervaring naar een hoger niveau met de Nacon Revolution 5 Pro Controller Zwart voor de PlayStation 5. Deze draadloze controller is speciaal ontworpen voor extra nauwkeurigheid en betere prestaties tijdens jouw gamesessie. De joystick en triggers hebben magnetische technologie, waardoor deze niet slijten en nauwkeuriger zijn dan normale joysticks en triggers. Je past de knoppen helemaal naar jouw wens aan, waardoor je acties zelf toewijst aan bepaalde knoppen op de controller. Daarnaast sla je tot 4 profielen op, zodat je voor elke game andere knoppencombinaties hebt. Ook de triggers stel je zelf in, zodat je deze harder of juist zachter indrukt. Je krijgt extra thumbsticks meegeleverd voor meer personalisatie.

Bekijk product Tweedekans Nacon Revolution 5 Pro Controller PS5 Zwart

Tweedekans Sony PlayStation 5 DualSense Edge Controller

Versla de concurrentie en reageer sneller met de extra knoppen van deze aanpasbare Sony DualSense Edge controller voor de PS5. Deze controller heeft een aanpasbare besturing. Zo geef je jouw eigen draai aan je controller. Je slaat gemakkelijk jouw profiel op, waardoor je wisselt tussen verschillende instellingen van de controller. Personaliseer de toetsen naar jouw smaak. Stel de triggers en joysticks af, verwissel de joystick knoppen of vervang de toetsen achterop de controller. Met deze controller heb je altijd een voordeel op jouw tegenstanders. Je krijgt 3 soorten joystick doppen meegeleverd. Kies de doppen die het beste bij jou passen zodat je comfortabel gamet. Ook stel je gemakkelijk de lengte van je triggers in. Zo hoef je in shooters de knop niet meer zo ver in te drukken, waardoor je sneller reageert dan je tegenstander. Last van stick drift? De joystick modules van de controller zijn vervangbaar. Deze zijn apart verkrijgbaar. Daarnaast gebruik je de DualSense Edge controller ook gemakkelijk op de Windows pc, Mac, Android of iOS telefoon. Hiervoor heb je een usb C kabel nodig.

Bekijk product Tweedekans Sony PlayStation 5 DualSense Edge Controller

Tweedekans Microsoft Xbox Elite 2 Controller Core Blauw

Speel als een pro met de nieuwe Xbox Elite Series 2 controller. Pas de controller aan zoals jij wilt, dankzij de verwisselbare onderdelen en drie persoonlijke profielen. Sla die profielen op de controller op en gebruik ze ook als je op een LAN party bent. Met de verwisselbare sticks, navigatiepads en paddles pas je de controller altijd volledig aan naar jouw wensen. Geniet langer van je games met een oplaadbare batterij, die tot 40 uur speelplezier biedt. Gebruik de controller op op je Xbox One, Xbox Series XS en Windows 10/11-apparaten.

Bekijk product Tweedekans Microsoft Xbox Elite 2 Controller Core BlauwVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.