Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone 11 kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone 11 producten kopen kunt.

Filter iPhone 11 op subcategorie:

1-99 van 105 resultaten

Top producten: iPhone 11

De top producten zijn:

Refurbished Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Hoesje (Zwart) - 64GB - Middernachtgroen - Simlockvrij

Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Case (Zwart) - 64GB - Middernachtgroen - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Refurbished Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Hoesje (Zwart) - 64GB - Middernachtgroen - Simlockvrij

Refurbished Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Hoesje (Transparant) - 64GB - Middernachtgroen - Simlockvrij

Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Case (Transparant) - 64GB - Middernachtgroen - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Refurbished Pack iPhone 11 Pro Max + Apple Hoesje (Transparant) - 64GB - Middernachtgroen - Simlockvrij

Refurbished iPhone 11 256 GB Groen Als nieuw

De Refurbished iPhone 11 256 GB: Een Slimme Keuze Als je op zoek bent naar een krachtige smartphone met ruim voldoende opslagruimte, is de refurbished iPhone 11 256 GB een uitstekende keuze. Deze iPhone biedt een perfect evenwicht tussen prestaties en opslagcapaciteit, waardoor je zorgeloos al je favoriete apps, foto's en video's kunt opslaan. Specificaties van de Refurbished iPhone 11 256 GB De refurbished iPhone 11 256 GB beschikt over een 6,1-inch Liquid Retina HD-display, aangedreven door de snelle A13 Bionic-chip. Met een dubbele 12MP-camera aan de achterkant en een 12MP TrueDepth-camera aan de voorkant maak je prachtige foto's en video's. Dankzij de 256 GB opslagruimte heb je meer dan genoeg ruimte voor al je bestanden. Voordelen van een Refurbished iPhone 11 Door te kiezen voor een refurbished iPhone 11 draag je bij aan een duurzamere samenleving. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gereinigd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, zodat ze weer als nieuw

Bekijk product Refurbished iPhone 11 256 GB Groen Als nieuw

Refurbished iPhone 11 128GB Zwart (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Back Cover Zwart

De Refurbished iPhone 11 128GB Zwart is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 11 refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Je beschermt refurbished iPhone 11 met de BlueBuilt Back Cover Zwart tegen beschadigingen. iPhone 11 refurbished heeft een 6,1 inch hd scherm met Smart HDR ondersteuning. Zo zien kleuren op het scherm er levendig uit. Dankzij de ultragroothoeklens op de achterkant zet je meer beeld op een foto. Met de krachtige A13 processor is de iPhone 11 geschikt voor multitasken en zware taken. Met de refurbished iPhone 11 ben je tot en met 2024 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2025 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 11 128GB Zwart (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Back Cover ZwartVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.