Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone 12 kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone 12 producten kopen kunt.

Filter iPhone 12 op subcategorie:

1-89 van 89 resultaten

Top producten: iPhone 12

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 12 Pro Max refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. De refurbished iPhone 12 Pro Max is een groot en snel toestel, waarmee je mooie foto's maakt. Op het grote 6,7 inch scherm kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Door het grote formaat, stop je hem wel minder makkelijk in je broekzak. De A14 Bionic chip is krachtig en energiezuinig. Hierdoor wissel je bijvoorbeeld razendsnel tussen verschillende apps. De iPhone heeft 3 camera's op de achterkant. Met de ultragroothoeklens maak je foto's van weidse landschappen of grote gebouwen. Dankzij de telelens zoom je 2,5 keer optisch in, terwijl de foto haarscherp blijft. Met de refurbished iPhone 12 Pro Max ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates..

Bekijk product Refurbished iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone 12 64GB Wit (Licht gebruikt)

De Refurbished iPhone 12 64GB Wit is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone 12 refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. De refurbished iPhone 12 is een krachtig toestel dat geschikt is voor zware taken. Dankzij de A14 chip gaat multitasken soepel en speel je met gemak 3D games. Op het scherpe 6,1 inch full hd scherm kijk je in hoge kwaliteit naar je favoriete films en series. Met de standaard- en groothoeklens aan de achterkant van de iPhone 12 maak je haarscherpe foto's. Op de ingebouwde MagSafe magneet klik je jouw MagSafe accessoires stevig vast. Met de Refurbished iPhone 12 ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 64GB Wit (Licht gebruikt)

Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt) + BlueBuilt screenprotector

De Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone 12 mini refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. Je beschermt het beeldscherm van je refurbished iPhone 12 mini met de BlueBuilt screenprotector tegen krassen. iPhone 12 mini refurbished is het kleine broertje van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Met beide lenzen maak je ook bij weinig licht goede foto's dankzij Nachtmodus. Op het 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor je foto's en apps. Met de refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt) + BlueBuilt screenprotector

Refurbished iPhone 12 128GB

De Refurbished iPhone 12 128GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone 12 refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. De refurbished iPhone 12 is een krachtig toestel dat geschikt is voor zware taken. Dankzij de A14 chip gaat multitasken soepel en speel je met gemak 3D games. Op het scherpe 6,1 inch full hd scherm kijk je in hoge kwaliteit naar je favoriete films en series. Met de standaard- en groothoeklens aan de achterkant van de iPhone 12 maak je haarscherpe foto's. Op de ingebouwde MagSafe magneet klik je jouw MagSafe accessoires stevig vast. Met de refurbished iPhone 12 ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 128GBVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.