Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone 12 Mini kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone 12 Mini producten kopen kunt.

Filter iPhone 12 Mini op subcategorie:

1-20 van 20 resultaten

Top producten: iPhone 12 Mini

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt) + BlueBuilt screenprotector

De Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone 12 mini refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. Je beschermt het beeldscherm van je refurbished iPhone 12 mini met de BlueBuilt screenprotector tegen krassen. iPhone 12 mini refurbished is het kleine broertje van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Met beide lenzen maak je ook bij weinig licht goede foto's dankzij Nachtmodus. Op het 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor je foto's en apps. Met de refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt) + BlueBuilt screenprotector

Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt)

De Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone 12 mini refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. Refurbished iPhone 12 mini is het kleine broertje van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Met beide lenzen maak je ook bij weinig licht goede foto's dankzij Nachtmodus. Op het 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor je foto's en apps. Met de refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 128GB Zwart (Licht gebruikt)

Refurbished iPhone 12 mini 256GB - Paars - Simlockvrij

iPhone 12 mini 256GB - Paars - Simlockvrij

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 256GB - Paars - Simlockvrij

Refurbished iPhone 12 mini 64GB - Wit - Simlockvrij

iPhone 12 mini

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 64GB - Wit - SimlockvrijVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.