Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone 13 Pro kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone 13 Pro producten kopen kunt.

Filter iPhone 13 Pro op subcategorie:

1-56 van 56 resultaten

Top producten: iPhone 13 Pro

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 13 Pro 256 GB Sierra Blue Als nieuw

Ontdek de Refurbished iPhone 13 Pro 256GB Ben je op zoek naar een krachtige smartphone met geavanceerde functies zonder de volle prijs te betalen? De refurbished iPhone 13 Pro 256GB is een uitstekende keuze. Deze iPhone biedt een indrukwekkende combinatie van prestaties, camera's en opslagruimte in een prachtig ontwerp. Specificaties van de Refurbished iPhone 13 Pro 256GB De refurbished iPhone 13 Pro is uitgerust met een A15 Bionic-chip, die razendsnelle prestaties levert voor al je apps en games. Het 6,1-inch Super Retina XDR-scherm biedt een oogverblindende kijkervaring met levendige kleuren en haarscherpe details. Met 256GB opslagruimte heb je meer dan genoeg ruimte voor je foto's, video's en apps. Voordelen van de iPhone 13 Pro De refurbished iPhone 13 Pro beschikt over een geavanceerd camerasysteem met drie lenzen, waarmee je professionele foto's en video's kunt maken. De LiDAR-scanner verbetert de autofocus en stelt je in staat om prachtige portretfoto's te maken, zelfs

Bekijk product Refurbished iPhone 13 Pro 256 GB Sierra Blue Als nieuw

Refurbished iPhone 13 Pro 256GB Grafiet (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone 13 Pro 256GB Grafiet is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 13 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. De refurbished iPhone 13 Pro heeft een 6,1 inch scherm. Dankzij ProMotion past de verversingssnelheid van het scherm zich aan aan wat je doet. Hierdoor geniet je van vloeiende beelden tijdens het kijken van een film. Maar wanneer je een artikel leest, ververst je scherm minder vaak. Dit is fijner voor je ogen. De iPhone 13 Pro refurbished heeft 3 camera's, waarmee je de mooiste foto's maakt. Ook wanneer je inzoomt, verlies je geen kwaliteit. Met Cinematic Mode maak je video's die er extra mooi uitzien. Zo pas je de scherptediepte aan en de focus van de video. Met de refurbished iPhone 13 Pro ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2027 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 13 Pro 256GB Grafiet (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Grafiet (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Grafiet is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 13 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. De refurbished iPhone 13 Pro heeft een 6,1 inch scherm. Dankzij ProMotion past de verversingssnelheid van het scherm zich aan aan wat je doet. Hierdoor geniet je van vloeiende beelden tijdens het kijken van een film. Maar wanneer je een artikel leest, ververst je scherm minder vaak. Dit is fijner voor je ogen. De iPhone 13 Pro refurbished heeft 3 camera's, waarmee je de mooiste foto's maakt. Ook wanneer je inzoomt, verlies je geen kwaliteit. Met Cinematic Mode maak je video's die er extra mooi uitzien. Zo pas je de scherptediepte aan en de focus van de video. Met de refurbished iPhone 13 Pro ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2027 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Grafiet (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Blauw (Zichtbaar gebruikt)

De Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Blauw is zichtbaar gebruikt en heeft gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld krassen op het scherm of een deuk in de behuizing. Deze iPhone 13 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. De refurbished iPhone 13 Pro heeft een 6,1 inch scherm. Dankzij ProMotion past de verversingssnelheid van het scherm zich aan aan wat je doet. Hierdoor geniet je van vloeiende beelden tijdens het kijken van een film. Maar wanneer je een artikel leest, ververst je scherm minder vaak. Dit is fijner voor je ogen. De iPhone 13 Pro refurbished heeft 3 camera's, waarmee je de mooiste foto's maakt. Ook wanneer je inzoomt, verlies je geen kwaliteit. Met Cinematic Mode maak je video's die er extra mooi uitzien. Zo pas je de scherptediepte aan en de focus van de video. Wil je meer opslaggeheugen? Ga dan voor de 256 GB versie. Met de refurbished iPhone 13 Pro ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 13 Pro 128GB Blauw (Zichtbaar gebruikt)Vind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.