Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone 14 Pro kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone 14 Pro producten kopen kunt.

Filter iPhone 14 Pro op subcategorie:

1-70 van 70 resultaten

Top producten: iPhone 14 Pro

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 14 Pro 128GB Paars (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone 14 Pro 128GB Paars is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 14 Pro refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Refurbished iPhone 14 Pro is een krachtig toestel. Zo draaien zware 3D games soepel en bewerk je vlot al je zelfgemaakte video's. Op het 6,1 inch scherm kijk je in de hoogste kwaliteit naar je favoriete films en series. Deze iPhone heeft een ultragroothoek-, groothoek- en telelens waarmee je altijd haarscherpe foto's maakt. Met de telelens zoom je tot 3 keer in zonder kwaliteitsverlies van je foto's. Met de refurbished iPhone 14 Pro ben je tot en met 2028 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2029 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 14 Pro 128GB Paars (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone 14 Pro Max 1000GB - Dieppaars - Simlockvrij

Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Refurbished iPhone 14 Pro Max 1000GB - Dieppaars - Simlockvrij

Refurbished iPhone 14 Pro 1000GB - Spacezwart - Simlockvrij - Dual eSIM

iPhone 14 Pro 1000 GB - Spacezwart - Simlockvrij

Bekijk product Refurbished iPhone 14 Pro 1000GB - Spacezwart - Simlockvrij - Dual eSIM

Refurbished iPhone 14 Pro Max 1000GB - Zilver - Simlockvrij

Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Refurbished iPhone 14 Pro Max 1000GB - Zilver - SimlockvrijVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.