Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans iPhone XR kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans iPhone XR producten kopen kunt.

Filter iPhone XR op subcategorie:

1-45 van 45 resultaten

Top producten: iPhone XR

De top producten zijn:

Refurbished iPhone Xr 128GB Rood (Licht gebruikt)

De Refurbished iPhone Xr 128GB Wit is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone Xr refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. De Refurbished iPhone Xr heeft een 6,1 inch scherm waarop je comfortabel je favoriete films en series. De iPhone heeft geen thuisknop, dus je ontgrendelt de smartphone met Face ID. De iPhone heeft één 12 megapixel camera aan de achterkant. Dankzij de A12 chip openen apps snel en gebruik je zonder problemen je favoriete apps. Op het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor je foto's en favoriete apps. Vanaf 2024 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone Xr 128GB Rood (Licht gebruikt)

Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart (Zichtbaar gebruikt)

De Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart is zichtbaar gebruikt en heeft gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld krassen op het scherm of een deuk in de behuizing. Deze iPhone Xr refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. De Refurbished iPhone Xr heeft een 6,1 inch scherm en smalle schermranden. Je ontgrendelt de iPhone met Face ID, want de iPhone heeft geen thuisknop. Met de 12 megapixel camera aan de achterkant maak je standaard foto's. Dankzij de A12 chip openen apps snel en gebruik je zonder problemen je favoriete apps. Je slaat genoeg foto's en bestanden op dankzij het 128 GB opslaggeheugen. Met de refurbished iPhone Xr ben je tot en met 2023 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2024 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart (Zichtbaar gebruikt)

Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart (Licht gebruikt)

De Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone Xr refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. De Refurbished iPhone Xr heeft een 6,1 inch scherm en smalle schermranden. Je ontgrendelt de iPhone met Face ID, want de iPhone heeft geen thuisknop. Met de 12 megapixel camera aan de achterkant maak je standaard foto's. Dankzij de A12 chip openen apps snel en gebruik je zonder problemen je favoriete apps. Je slaat genoeg foto's en bestanden op dankzij het 128 GB opslaggeheugen. Met de refurbished iPhone Xr ben je tot en met 2023 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2024 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone Xr 128GB Zwart (Licht gebruikt)

Refurbished replacement LCD Assembly with Touch Screen for iPhone XR Black

Deze replacement LCD Assembly with Touch Screen is speciaal ontworpen voor de iPhone XR in de kleur zwart. Dit product is refurbished, wat betekent dat het zorgvuldig is gecontroleerd, gerepareerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat het weer als nieuw functioneert.Door te kiezen voor een refurbished LCD Assembly met Touch Screen voor de iPhone XR, kun je geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Refurbished producten zijn vaak een duurzame keuze, omdat ze bijdragen aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten.Deze refurbished LCD Assembly met Touch Screen is van hoge kwaliteit en voldoet aan strenge kwaliteitscontroles. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het product betrouwbaar en duurzaam is. Met de touchscreen-functionaliteit kun je eenvoudig navigeren en interactie hebben met je iPhone XR, net als bij een nieuw toestel.De zwarte kleur van deze replacement LCD Assembly met Touch Screen zorgt ervoor dat het perfect past bij de oorspronkelijke uitstraling van je iPhone XR. Zo kun je jouw toestel een nieuw leven geven zonder concessies te doen aan het esthetische aspect.Kortom, deze refurbished replacement LCD Assembly met Touch Screen voor de iPhone XR in het zwart is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en betaalbaar alternatief voor een nieuw onderdeel. Bovendien draag je met de aankoop van een refurbished product bij aan een duurzamere elektronicamarkt. Maak vandaag nog de keuze voor kwaliteit en duurzaamheid met dit product! Conditie & waarde:NieuwGarantie:1YCI

Bekijk product Refurbished replacement LCD Assembly with Touch Screen for iPhone XR BlackVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.