Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans PC kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans PC producten kopen kunt.

Filter PC op subcategorie:

1-99 van 4789 resultaten

Top producten: PC

De top producten zijn:

Tweedekans Edifier R1080BT Pc Speaker Wit

Ga voor een gebalanceerd geluid met de Edifier R1080BT. Het vermogen van 24 Watt zorgt voor een vol geluid in kleinere ruimtes. De bass reflex poort versterkt de lage frequenties. Zo circuleert de lucht vrijer wat de lage tonen ten goede komt. Deze R1080BT is voorzien van meerdere ingangen zoals bluetooth en AUX, zodat je de speakers aan een audiobron koppelt hoe jij wilt. Verbind je telefoon draadloos met de R1080BT en geniet van jouw muziek.

Bekijk product Tweedekans Edifier R1080BT Pc Speaker Wit

Tweedekans Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur met Force Feedback voor PlayStation 5, PS4 & PC

Met de Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur met Force Feedback voor PlayStation 5, PlayStation 4 & PC speel je games als F1 en Gran Turismo alsof je zelf achter het stuur zit. Vervang je controller voor een racestuur en ga voor een realistische race ervaring. De Logitech G923 heeft TRUEFORCE feedback. Dit is subtielere feedback dan normale force feedback. Zo voel je niet alleen elke hobbel of curb, maar ook wanneer je banden wegglijden. TRUEFORCE past zich aan op basis van snelheid, ondergrond en weersomstandigheden. De pedalen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lang mee. Via de software van Logitech pas je de kracht van de pedalen zelf gemakkelijk aan. De pedalen van de G923 zijn nauwkeuriger dan die van de G29, waardoor je een realistischer gevoel krijgt tijdens het racen. Het stuur van de Logitech G923 is niet afneembaar. De Logitech G923 TRUEFORCE is geschikt voor de PS5, PS4 én de PS3.

Bekijk product Tweedekans Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur met Force Feedback voor PlayStation 5, PS4 & PC

Tweedekans HyperX Cloud III Wireless Gaming Headset - Zwart (PC, PS5, PS4)

Met de zwarte HyperX Cloud III Wireless speel je draadloos op je PlayStation of je pc. De HyperX Cloud III Wireless heeft True Surround Sound, waardoor je helemaal opgaat in je favoriete games. De oorkussens van de Cloud III zijn gevuld met memory foam. Hierdoor vormen de oorkussens zich helemaal naar jouw hoofd. Dankzij de microfoon met ruisonderdrukking ben je altijd goed verstaanbaar voor je teamgenoten. Bovendien koppel je de microfoon gemakkelijk los. Zo gebruik je de headset ook als je in de trein zit.

Bekijk product Tweedekans HyperX Cloud III Wireless Gaming Headset - Zwart (PC, PS5, PS4)

Tweedekans HyperX Cloud III Wired Gaming Headset - Zwart/Rood (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Met de HyperX Cloud III haal je een lichtere en ijzersterke headset in huis. Deze headset is namelijk lichter dan zijn voorganger, zo game je nog langer en comfortabeler. Je koppelt deze gaming headset gemakkelijk aan je desktop of controller. De HyperX Cloud III heeft True Surround Sound waardoor je helemaal opgaat in je favoriete games. Dankzij de microfoon met ruisonderdrukking ben je altijd goed verstaanbaar voor je teamgenoten. Bovendien koppel je de microfoon gemakkelijk los, zo gebruik je de headset ook gewoon als je in de trein zit.

Bekijk product Tweedekans HyperX Cloud III Wired Gaming Headset - Zwart/Rood (PC, PS5, Xbox Series X/S)Vind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.