Online Tweedekans Product Vergelijker

Tweedekans Telefoon kopen - Tweedekans Vergelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedekans Telefoon producten kopen kunt.

Filter Telefoon op subcategorie:

1-99 van 2909 resultaten

Top producten: Telefoon

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 12 mini refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw is het kleine broertje van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Met beide lenzen maak je ook bij weinig licht goede foto's dankzij Nachtmodus. Op het 64 GB opslaggeheugen heb je beperkt ruimte voor je foto's en apps. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor het 128 GB model van de refubished iPhone 12 mini. Met de refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw) + XtremeMac Oplader

Met de XtremeMac Oplader haal je direct een geschikte oplader in huis voor je Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw). Dankzij de 2 usb A poorten laad je met deze oplader je iPhone tegelijk op met een ander apparaat. De refurbished iPhone 12 mini is zo goed als nieuw. Je vindt dus nauwelijks gebruikssporen op deze smartphone, afgezien van een enkel krasje. Deze refurbished iPhone is opgeknapt met originele Apple onderdelen en gecontroleerd op kwaliteit. De batterijconditie ligt tussen de 82 en 100 procent, wat vergelijkbaar is met een nieuw model. De refurbished iPhone 12 mini is de kleine versie van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Op het 64 GB opslaggeheugen heb je beperkt ruimte voor je foto's en apps. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor het 128 GB model van de refubished iPhone 12 mini. Met refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates. Dit houdt in dat je tot de volgende software update in 2027 gebruik maakt van de nieuwste functies. Hierna krijg je helaas geen updates meer en heb je dus geen toegang tot de nieuwste functies. Je gebruikt deze iPhone dan nog zoals je gewend bent, maar je smartphone is minder goed beveiligd.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw) + XtremeMac Oplader

Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt screenprotector

De Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone 12 mini refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Je beschermt het beeldscherm van je refurbished iPhone 12 mini met de BlueBuilt screenprotector tegen krassen. iPhone 12 mini refurbished is het kleine broertje van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Met beide lenzen maak je ook bij weinig licht goede foto's dankzij Nachtmodus. Op het 64 GB opslaggeheugen heb je beperkt ruimte voor je foto's en apps. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor het 128 GB model van de refubished iPhone 12 mini. Met de refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2025 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2026 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 64GB Blauw (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt screenprotector

Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Screenprotector

Met de BlueBuilt screenprotector bescherm je het scherm van jouw Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw) vanaf dag één tegen schade. De glazen screenprotector voorkomt krassen en barsten op het beeldscherm. Ook verberg je met deze screenprotector eventuele gebruikssporen op het scherm van je refurbished iPhone. De refurbished iPhone 12 mini is zo goed als nieuw. Je vindt dus nauwelijks gebruikssporen op deze smartphone, afgezien van een enkel krasje. Deze refurbished iPhone is opgeknapt met originele Apple onderdelen en gecontroleerd op kwaliteit. De batterijconditie ligt tussen de 82 en 100 procent, wat vergelijkbaar is met een nieuw model. De refurbished iPhone 12 mini is de kleine versie van iPhone 12. Dit compacte toestel met een 5,4 inch OLED scherm bedien je gemakkelijk met één hand. Daarnaast past het toestel volledig in je broekzak. De A13 chip is krachtig, zo schakel je zonder haperen tussen verschillende apps. Op de achterkant zit een standaard- en groothoeklens. Op het 64 GB opslaggeheugen heb je beperkt ruimte voor je foto's en apps. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor het 128 GB model van de refubished iPhone 12 mini. Met refurbished iPhone 12 mini ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates. Dit houdt in dat je tot de volgende software update in 2027 gebruik maakt van de nieuwste functies. Hierna krijg je helaas geen updates meer en heb je dus geen toegang tot de nieuwste functies. Je gebruikt deze iPhone dan nog zoals je gewend bent, maar je smartphone is minder goed beveiligd.

Bekijk product Refurbished iPhone 12 mini 64GB Zwart (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt ScreenprotectorVind jouw ideale Tweedekans Product

Op Tweedekans Vergelijk tonen wij verschillende Tweedekans producten. Aanbieders die Tweedekans producten leveren zijn Coolblue, Mediamarkt, Rebuy en meer.